Jdi na obsah Jdi na menu
 

Murphyho zákony- milenky a manželky.

11. 11. 2011

Surveyův bilanční zákon:
Pokud se vám začne zdát, že by do vašeho života měla vstoupit žena, prohlédněte si nejprve důkladně svou kuchyň, koupelnu, ložnici.

Poučka dr. Messe:
Máte-li v kuchyňském dřezu plíseň, ve vaně papiňák obsahující zahnívající vodu s nějakými neidentifikovatelnými zbytky a při hledání ponožek pod vaší postelí vytáhnete na světlo boží nejméně tři prázdné plechovky od sardinek, vaši touhu po ženě uspokojí jediný telefonát do agentůry, zprostředkovávající paní na úklid.

Cudgelův zákon:
Pokud je váš byt ve vzorném pořádku a vy přesto toužíte poženě, zkuste se několikrát praštit do hlavy gumovou hadicí.

Zákon 1. pomoci dr. Uzla:
Pocítíte-li i po několika úderech gumovou palicí do hlavy touhu po ženě, otevřete Zlaté stránky a vyhledejte telefónní číslo na  sexuologickou ambulanci.

Vizitační zákon:
Nepomohou-li ani léčiva, předepsaná sexuologem, ani návštěva v nevěstinci, choďte často na návštěvy ke svým ženatým kamarádům, a to nejméně po dobu 6 měsíců.

Foolovo pravidlo:
Pokud po šesti měsících pravidelných návštěv u svých ženatých přátel stále toužíte po tom,aby do vašeho života vstoupila žena, jste pravděpodobně blázen.

Snugův eliminační zákon:
Dříve, než započnete s hledáním ženy, která by vás měla doprovázet po cestě životem, uvědomte si, že vstupem ženy do vašeho života nezvratně končí vše, co si představujete pod pojmem "spokojený život".
Než spokojený život je mnohdy lepší spokojená smrt.

Zákon zesnulého klasika:
Ačkoli Moliére tvrdí, že je mnohem lepší být ženatý, než být mrtvý, je lépe to v praxi nezkoušet.

♦Moliére svou zásadu prosazoval za živa.